? ??????????????Creative Mind? ????? ?? ???Rating: 4.3 (127 Ratings)??794 Grabs Today. 20530 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Love Scribbles (Pink)? ????? ?? ???Rating: 4.5 (35 Ratings)??787 Grabs Today. 26946 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, October 19, 2009

ampun... ampun...

memang sejibik dengan apa yang aku agak...
memang sah intenet ni da perasaan dengki+xley tgk org seng....
ya aku tahu...
hari tu aku punya seronok bab bleh guna..
konon nak update manyak2...
tapi 1 ja yang sempat habiskan pon... wargh....
itula org ckp jgn dok epi sgt,xmaw dgr..
so by now entri ni cuma entri nak pebetul statement...
mana taknya nanti ko gak kata aku ckp x supa bikin lak...
argh... geram2...
oh ya aku baca blog ko misxeika...
we takyah la delete blog ko tue.....
sayang r wei ritue ko kata apa jadi pon xmo delete...
we jgn marah na aku tulis niw...
biaq ah nama pon blog aku...he3x...
owh ya kalo kali ni itenet aku wat hal lagi...
nampaknya blog nie tido sekejap la ya....
errrrrrrrrrrrr................. geeeerrrraaaammmm.....
aku tataw nak buat apa....
aku rasa tak sihat, tak ok, n not in a great mood...
aku tataw nak wat pa....
aku tak patut wat semua nie....
aku main api sejak mula lagi...
daripada awal lagi aku daa taw.....
tapi aku wat bodo ja...
skang kan da kena...
aku amek gak risiko masa tu,
skang memang aku dah dapat apa natijahnya...
thanx 4 letting me down...
thanx 4 watching as I fall.....
but trust me,
you'll see me standing upright again...
this is a break for me..
a short break for my heart...
i'll wake up again with new strength...
trust me, don't worry about me,
coz i'll always wake myself again,
cause there will be another day for me to face...
okay, dear?
don't worry i'm still here..
i'm not dead yet!

2 comments:

chipsmore said...

pebetul statement menda ni?? hehe

!eYD@ !n D@ cL@sS!! said...

kat older post punyala epy nak update banyak.. sudahnya itenet osak.. aiseyh...