? ??????????????Creative Mind? ????? ?? ???Rating: 4.3 (127 Ratings)??794 Grabs Today. 20530 Total Grabs.
??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Love Scribbles (Pink)? ????? ?? ???Rating: 4.5 (35 Ratings)??787 Grabs Today. 26946 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, September 1, 2009

haru biru bin tunggang langgang.. saper ya???

assalamualaikum...
hmmm di atas ini adalah teka teki untuk ko jawab...
mereka pasti 2a4 kerana tiada orang luar dlm blog ini...
hmmm salah sowangnya pengawas...
sememangnya aya
t aku kat atas tue ikhlas..
selalunya itu yang dikaitkan pada meka...
but kalo takda orang cm tue dlm klas..
nanti sunyi cam kubo sapa pon xmaw lalu apatah lagi masok..
tak happening pulak jadinya...
klu terakhir yang aku kasik,
sudah semestinya depa tu laki sebab aku tulis 'bin'...

ok sekarang jawapan nya aku kasik...
geng emir yang terdiri dari emir,fuad,ikhsanz,adib..
i'm not sure depa geng ka tak..
tapi aku tengok cam kamceng ja..

dari kiri:emir,fuad (apahal ko tenung lens tue??)
dari kanan: adib (sebelah dia tu budak kelas len kot)
p/s: ada cicak ka kat atas siling bas tue?? ka awek ko panjat siling??


ikhsanz..
sepanjang nak upload niyh, n wat post niyh gambaq ni paling payah nak upload..
sebab dia kecik aku nak besaqkan pulak,
jadi satu keja plak aku nak resize..
mungkin sebab tuan dia tak restu gambaq nie kowt..
sorry ya ikhsanz...

Emir: nama dia mohd emir dean bin zainurin (aku tak sure ejaan)
Fuad: muhammad fuad bin sabri
Adib: muhammad adib bin abdul hadi
Ikhsanz: mohd ikhsanz bin mohd nasir

Mmmm... aku tak banyak cita sal depa, aku mana nak taw..
tapi yang aku taw rmai gak org ska kat adib (roby).. yang pasti aku tak terlibat apa-apa..

Kepada manusia yang telah muncul dlm gambaq tue suma, sorry ya!
gambaq tue suma sumbernya dari friendster emir dan jugak tagged ikhsanz..
aku copy paste ja..

Sorry i have to do this... kalo tak kowang sure tak bagi kalo aku mintak gambaq ko.. silap silap ko kata aku nak ngorat ko, tak ka haru jadinya?????
jadi sebagai safety precaution, aku copy paste jer...



1 comments:

eykA♥ said...

OMG.WAT HAVE U DONE.HAHA